Rapsodes & El Trineu Tanoka

Vuitè programa de La Barra Sonora. Tanquem la temporada amb “Rapsodes” i “El Trineu Tanoka” al pub “El Asesino”, en el Cedre (València).

Llegir mès →

Moredisco & Sujeto K

Setè programa de la Barra Sonora amb la presència de Sujeto-K i Moredisco. La trobada es va produir en el Alcatraz Rock-Bar.

Llegir mès →

Sanford Alligator Band & The Funky Frankles

Sext programa de La Barra Sonora amb la presència de Sanford Alligator Band i The Funky Frankles.

Llegir mès →

Tórtel & Julio Bustamante

Quint programa de La Barra Sonora amb la presència de Tórtel i Julio Bustamante. La grabació va tindre lloc al 5 CaféBar, al barri de Russafa.

Llegir mès →

Saudade & Fernando Lucas

Quart episodi de la Barra Sonora. En aquesta ocasió comptem amb la presència de Saudade i Fernando Lucas, que es van acostar a la barra del Kaf Cafè, al barri de Benimaclet (València).

Llegir mès →

Pau Alabajos & Pep Gimeno “Botifarra”

Tercer episodi de La Barra Sonora. En aquesta ocasió comptem amb la presència de Pau Alabajos i Pep Gimeno “Botifarra”. La trobada va tenir lloc a La Gramola, en ple barri de Benimaclet (València).

Llegir mès →

La Rana Mariana & Nanai

Segon episodi de La Barra Sonora. En aquesta ocasió comptem amb la presència de la Rana Mariana i Nanai. La trobada va tenir lloc a La Regadera, en ple barri del Cabanyal (València).

Llegir mès →

Limbotheque & Manolo Tarancón

Primer programa de La Barra Sonora creat per Bocabadats Media. En aquest primer episodi comptem amb la presència de Manolo Tarancón i Limbotheque. El lloc escollit per la trobada va ser la tetería Mata Hari (Barri del Carme, València).

Llegir mès →