Atupa & Borja Penalba i Francesc Anyó “Estellés i Beodisme II”

Miscel·lània en acústic amb versos d’Estellés i la cançó “Beodisme II” que interpreten Atupa, Borja Penalba i Francesc Anyó a la barra de “El Antull”.p>

Llegir mès →

Atupa & Borja Penalba i Francesc Anyó “Versos musicats”

Acústic improvisat de cançons i versos d’Estellés que interpreten Atupa, Borja Penalba i Francesc Anyó a la barra de “El Antull” per a La Barra Sonora.

Llegir mès →

Teletexto “Suculento Jackson”

“Elèctric” de “Suculento Jackson”, una cançó que pertany al primer disc de “Teletexto” i que van interpretar Javo i Carmona a la barra del MAGAZINE Club.p>

Llegir mès →

Siesta! “Patética”

“Elèctric” del grup valencià “Siesta!” al MAGAZINE Club. Jona i Pepe van interpretar la cançó “Patética”, pertanyent al seu primer disc “Terroruterino”.

Llegir mès →

Kaoba & Mafalda “Versions improvisades”

Acústic instrumental que van improvisar Kaoba i Mafalda al “No hay nada mejor que 27 amigos”, fent una barreja de versions de cançons conegudes.

Llegir mès →

Mafalda & Kaoba “Bragues o Tanga”

Acústic del tema Bragues o Tanga, interpretat per Mafalda i Kaoba a la barra del “No hay nada mejor que 27 amigos”, situat al barri del Cabanyal.

Llegir mès →

Arcana Has Soul “Sunshine”

Acústic del tema Sunshine, pertanyent al disc Easy Living Room del grup valencià “Arcana Has Soul”, que van interpretar a la barra del Rivendel Restobar.

Llegir mès →

La Hora del Té – “At the top of the tree”

Acústic del tema “At the top of the tree”, interpretat pel grup valencià “La Hora del Té” al Rivendel Restobar, situat a la Ciutat Vella (València).

Llegir mès →

Los Radiadores “Manual de supervivencia”

Acústic del tema “Manual de supervivencia”, pertanyent al nou disc de Los Radiadores i que va interpretar Raúl Tamarit a la barra de La Caverna.

Llegir mès →

Doctor Divago & Los Radiadores “Sola”

Versió en acústic de la cançó “Sola”, original de Los Brincos, i que van interpretar Doctor Divago amb Los Radiadores a la barra de La Caverna.

Llegir mès →

Doctor Divago “Gracia Imperio”

Acústic del tema “Gracia Imperio” pertayent al nou disc de Doctor Divago, que van interpretar Manolo i Chumi a la barra de La Caverna.

Llegir mès →

Arthur Caravan & Senior i El Cor Brutal “Traducció Xinesa”

Acústic del tema “Traducció Xinesa”, una versió del tema original de M.Ward, interpretada per Arthur Caravan junt a Senior i El Cor Brutal, a la barra del Racó de la Corbella.

Llegir mès →

Arthur Caravan & Hugo Mas “Oceans”

Acústic del tema “Oceans”, pertanyent al nou disc d’Arthur Caravan i Hugo Mas, “Wegener”, que van interpretar a la barra del Racó de la Corbella.

Llegir mès →

Senior i El Cor Brutal “El cel de les Illes Caiman”

Acústic del tema “El cel de les Illes Caiman” interpretat per Senior i El Cor Brutal, pertanyent al seu últim disc “València Califòrnia”. La gravació va tindre lloc a la barra del Racó de la Corbella.

Llegir mès →

Orxata & VLC Elektrik Jazz Collective “Vaga mundial indefinida”

Acústic del tema “Vaga mundial indefinida”, pertanyent al nou disc d’Orxata, i que van interpretar al costat de VLC Elektrik Jazz Collective al Mey Chen.

Llegir mès →

VLC Elektrik Jazz Collective & Orxata “Ten o’clock in the morning”

Acústic del tema “Ten o’clock in the morning” de VLC Elektrik Jazz Collective i que van interpretar al costat d’Orxata Sound System al Mey Chen.

Llegir mès →